Dok se obavljaju zadnje pripreme za najradosniji blagdan Božića, želim Vam s nekoliko riječi zaželjeti, dragi naši posjetioci ove stranice, čestit Božić i sveto Isusovo porođenje!
Neka vas radost Božića uvede u novu godinu s nadom, entuzijazmom, mirom, blagoslovom i uspjehom u Vašim životima.

Želim čestitati Božić posebno onima koji iz bilo kojeg razloga trpe, usamljenima, bolesnima, nesretnima, onima koji su možda izgubili nadu, siromašnima, potrebnima naše ljubavi i milosrđa. Želim da im se Bog - Božić približi kao nikada i da ih obuzme snaga ljubavi novorođenog Spasa svijeta. Želim i onima, koji će ovaj Božić pustiti suzu ljubavi u tuđini, koji će raditi na blagdan Božića, onima koji će biti budni uz postelju bolesnog djeteta ili bolesnika u svojim obiteljima, bolnicama, staračkim domovima, neka božićne jasle budu ideal njihovog vlastitog trpljenja i davanja sebe za druge.

Hvala svima na učešću u radu i aktivnostima ove stranice. Mir i dobro!

Moje osobne čestitke svima koji su nas tijekom godine pratili, pisali, komentirali, chatali i dijelili vrijeme sa nama: Vašim on-line prijateljima.
Obradujte svojim čestitanjima pišući mailove, pp poruke, shout itd. sve one za koje znate da će ih takva poruka obradovati, ako iz bilo kog razloga niste u dobrim odnosima s nekim nastojte učiniti svojim čestitanjem prvi korak baš Vi i tada se tope sante leda i rađaju ponovna prijateljstva.

Edita Topić osobno, i u ime uredništva barlovci-zupa.org internet stranice!

Wednesday, June 10, 2015 Josip Anušić Najave 30621
Proslava zaštitnika naše župe, sv. Vida, bit će u nedjelju 14. lipnja 2015., dakle, dan prije zbog lakšeg dolaska bivših, iseljenih, župljana. Svetu misu predvodit će fra Josip Božić, dugogodišnji gvardijan na Petrićevcu.
Friday, June 26, 2015 Josip Anušić Najave 30993
Najava: Na Gajiću u nedjelju 28.6.2015. proslava sv. Petra i Pavla u 10.30 sati. To je pučka misa za sve župljane i u isto vrijeme neće biti mise u župnoj crkvi. Svi znamo da je svetkovina apostolskih prvaka, svetih Petra i Pavla, 29. lipnja i ove godine to pada na dan ponedjeljak. Naš župnik, fra...
Monday, July 27, 2015 Josip Anušić Najave 30952
Gospa od Anđela ove 2015.g. dolazi na nedjelju. Proslava ovoga našega drugoga zaštitnika župe bit će u nedjelju 2.8. u 10.30 sat i, što je pogodno zbog mnogih iseljenih, a misno slavlje predvodit će biskup dr. fra Marko Semren, pomoćni banjolučki biskup. Napominjem i poziva se svaka dobra duša na...
Thursday, October 08, 2015 Josip Anušić Najave 31069
Subota 31.10. 2015. Dikevci, u 10.30 sati Gajić u 16.00 sati Nedjelja 1.11.2015. Svi Sveti Bijeda u 10.30 sati Crkvine 14.00 sati